Selasa

PAKEJ PROMOSI BENIH BULAN DISEMBER

Tags


Benih online: Pakej benih tanomkinotuan

Pakej benih online bulan November kini berakhir, terima kasih tidak terhingga kepada pembeli yang berminat bershopping benih di blog ini. Minta maaflah kepada yang pembaca kiriman benihnya lewat dipos. Disebabkan tanomkinotuan juga ada komitmen kerja lain maka berlaku kelewatan pengeposan benih tersebut. Sekali lagi tanomkinotuan memohon maaf. 

Tanomkinotuan perkenalkan lagi Pakej promosi benih bulan Disember boleh dipesan mula hari ini. Sebanyak 15 jenis benih yang boleh diperolehi dengan hanya RM29.00 sahaja.

Dan menariknya harga RM29.00 ini sudah termasuk postage/pos laju. Anda hanya bayar sekali untuk mendapatkan 15 jenis + 1 jenis benih (benih kacang panjang ada 2 jenis benih dalam 1 pek).

Benih-benih ini diperolehi dari KBR yang dimatangkan dan percambahannya 98% dan juga diperolehi dari sumber lain. Dengan ini anda boleh mendapatkan benih dengan harga rendah dan jimat. 

Mengapa anda digalakkan membeli benih online di KBR? Benih di KBR ditanam secara organik tanpa racun serangga. Penggunaan baja kompos manure, tinja binatang dan baja NPK organik adalah lazim digunakan di KBR. Anda tidak perlu risau dan runsing kerana benih adalah organik. 

Berikut adalah benih dalam pakej promosi bulan Disember:

1. Buncis Ungu Burgundy - 1 pek

2. Timun Jeruk Mini (Five Mini Cucumber) - 1 pek

3. Salad Amerika Hijau - 1 pek

4. Jagung Popcorn/ Strawbarry Corn - 1 pek

5. Kobis Cina Bulat / Pichai Bulat (Khas untuk Kimchi) - 1 pek

6. Roselle Merah - 1 pek

7. Dua variati/jenis kacang panjang dalam 1 pek. 

8. Capsikum / lada besar hijau - 1 pek

9. Sayur pucuk ranti hijau/sayur tutan hijau - 1 pek

10. Terung hijau bulat - 1 pek

11. Jewels of opar - 1 pek

12. Tomato brandywine - 1 pek

13. Jagung kampung perang - 1 pek

14. Selasih /Lemon basil - 1 pek

15. Sawi kerinting - 1 pek

Nikmati aktiviti bertani di halaman rumah, balkoni atau di kebun anda dengan pakej benih yang murah dan jimat.

CARA TEMPAHAN:

Jika anda berminat pakej benih ini, sila bank in harga benih RM29.00 di salah satu akaun bank di bawah:

MAYBANK
No. Akaun 160090411250
Atas nama Jusery Bin Jausin

Atau

CIMB BANK
No. Akaun 7037965706
Atas nama Jusery Bin Jausin

Dan emailkan bukti pembayaran anda ke borosmomogun@gmail.com atau sms/WhatsApp bukti pembayaran ke nombor 019-5320756 (Jus) berserta:

Nama penuh:
Alamat rumah/tempat kerja:
No. Telefon:

Setelah menerima bukti pembayaran kami akan pos barangan kiriman anda dengan kadar segera.

Apa tunggu lagi tempah sekarang. Selamat bertani dan menuai hasil.


Jusery Bin Jausin
Tanomkinotuan.blogspot.com

Seorang cikgu lelaki yang berkebun di keliling rumah. Kini tinggal di Keningau, Sabah.

12 komen

Saya mmg sgt2 berminat, masalahnya saya ni jenis yg keluar awal pg & balik sdh time maghrib. Blh survive ka pokok2 kalau siram time2 tu ja? Dan, dalam blog ni ada panduan menanam utk kesemua benih promo di atas ka? Kalau ada, saya rasa mmg mau beli ni, tapi blh tahan ka tu benih kalau saya tanam dlm 2 atau 3 mggu lg? Tqvm

Hi Zurainny

Benih ni boleh thn setakat 2 3 minggu Zurainny. X masalah. Simpan ditempat kering, teduh dan selamat.

Tidak semua ada cara utk menanamnya, akan datang akan ditanggapi juga. Terima kasih

benih sawi ensabi ada tak?

Benih sawi pahit sabih/ensabi dlm proses pematangan. Klo dah ada sy war2kan dlm blog nanti ya

Tidak ada buat masa ni tuan. Maaf bnyk2

Tidak ada dibekalkan buat masa ini. Akan diberitahu kelak jika sudah available

Puan/cik Ija. Benih ensabi iban / sabi kini available. 1 pek rm2.90 email ke borosmomogun untuk info selanjutnya. Terima kasih


EmoticonEmoticon